17 september 2012

De 1ste schoolweken in de nijntjesklas.

De nieuwe juffen,vriendjes,symbooltjes,kalenders, hoekjes en afspraken zijn gekend.Alles verliep vlot, we zijn vertrokken voor een fijn schoojaar samen met onze klaspop Nijntje.

Op maandagnamiddag en vrijdagvoormiddag turnen de kinderen met juf Daphné(van de klas) en juf Daphné(ook een turnjuf)
Nog enkele puntjes:

Woensdag 3 oktober: joepie, we mogen weer gaan turnen bij Noordzee!Briefje volgt later.

Binnenkort starten we met de boekenkoffer: de vrijdag wordt die met een beurtrol meegegeven naar huis, de donderdag brengt uw kleuter hem terug mee en wordt het verslagje voorgelezen in de kring.

Foto's voor het fotoboek blijven het ganse schooljaar welkom!Leuk om het kijkboek aan te vullen met recente en nieuwe belevenissen.

Traktaties voor verjaardagen : de jarige staat de hele dag in de 'bloemetjes':hij/zij mag op de verjaardagsstoel, er wordt gezongen en er mogen kaarsjes geblazen worden, er komt een kroontje bij de foto,er mag een pakje gekozen worden uit de stoel en natuurlijk mag de feestkroon niet ontbreken!Daarbij aansluitend is het heel fijn als de kinderen trakteren met iets om in klas op te smullen( wafeltjes, nic-nacjes,een cake, fruit,...)Geschenkjes om uit de delen hebben we liever niet.Alvast bedankt!


Onze werkmap alvast klaarmaken...

de poppenhoek

de werkbank


het eigen symbooltje stempelenNijntjesgroetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten