15 september 2010

Al héél veel nieuws van de 1ste weekjes!

Jade was de 1ste jarige in de klas:met mama had ze heel veel en hele lekkere cakes gebakken..mmm..bedankt!
Dan was er onze uitstap naar het strand ter gelegenheid van het GO!-feest,' Scholengroep Aan Zee'
Zingen, dansen, zandkastelen maken met de handjes en vooral ook de verrassing: met het treintje terug naar school;het was een leuke morgen!

Woensdag gingen we dan naar turnzaal 'Noordzee' waar we met onze 3 jongste klasjes 2uur lang konden dansen, turnen met een turnjuf en klimmen, klauteren, schommelen, rollen, springen en kruipen in een uitdagend en nieuw parcours.Enthousiasme verzekerd!
Denken jullie nog eens aan een fotootje voor de kalender(als dit nog niet meegegeven is!), het is pas leuk voor je kindje als het zijn foto ook zelf kan omdraaien elke dag.
Groetjes uit ons klasje!

3 opmerkingen:

 1. Dag juffrouw,
  Onze Wout huilt elke morgen om naar school te gaan, maar 's avonds horen wij dat er heel wat gebeurt in de klas. En hij zegt altijd dat het zo leuk was. Voor de mama’s en de papa's is het een hele opluchting om de foto’s te zien van onze kapoen met een grote lach. Dank u! Mvg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Andy en Veerle Georges17 september 2010 om 20:04

  Dag juf Jane,

  Nathan is elke morgen heel enthousiast om naar school te gaan. Ie vertelt 's avonds wat hij allemaal gedaan heeft en hoe leuk het op school wel is! Nathan is echt superblij en gaat heel graag naar school.

  Mercietjes!
  mvg,

  Veerle en Andy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jade heeft erg genoten van haar verjaardag in de klas! Leuke foto's. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen