13 september 2009

Het ontdekkken van de speelhoeken!


Nieuwsbriefje uit K1B

Vorige week konden de kleuters zich volop uitleven in de verschillende speelhoeken van de klas. Hieronder ziet men enkele sfeerbeelden van de speelhoeken. De kleuters voelen zich al goed thuis in de klas en beginnen ook de klasafspraken te kennen. Deze week werken we rond het thema : ik en de kleuren. Het accent wordt gelegd op het herkennen en benoemen van de begrippen rood, geel, blauw en groen. Spelenderwijs zullen de kleuters vertrouwd gemaakt worden met deze kleuren en komen ze ook tot uiting in de klas.

Mededelingen:
  • Gelieve zeker op alle jasjes, truien en mutsen/petten de naam te voorzien van uw kapoen. Onze jonge kleuters herkennen niet altijd hun nieuwe trui, jas of muts.
  • Gelieve het fruit kant en klaar mee te geven met uw kapoen, eventueel vorkje of lepeltjes mee te geven indien kiwi,... denken jullie ook aan de doosjes, lepeltjes of vorkjes te voorzien van de naam van uw kleuter.
  • Van vele kleutertjes is het reeds in orde alvast bedankt daarvoor!
  • Het werken met een blog is voor mij ook nog nieuw , ik zie dat de kwaliteit van de foto's nog niet optimaal zijn, maar als je op de foto klikt wordt deze vergroot voorgesteld in goede kwaliteit.

GROETJES JUF JANE


Geen opmerkingen:

Een reactie posten